Gavekort
Gavekort

Gavekortet bliver sendt som e-mail til den person, du har sat som modtager, så snart ordren er betalt.

OBS: Hvis modtageren af gavekortet ikke skal modtage det med det samme, skal du indtaste din egen e-mailadresse i modtagerfeltet.

Fristdag
Fristdag

Covid-23, følgesygdommen af det andet store verdensomspændende virusudbrud på få år, er nogenlunde under kontrol.

Fischer Fischer bliver ansat som jurist i Genopretningsstyrelsen. Han er god til sit arbejde ...

Efter stormen
Efter stormen

Efter stormen er en personlig fortælling om skattesagen og om 30 års udvikling i Skatteministeriet – om et embedsværk, der var objektivt og teknisk orienteret, men som langsomt har bevæget sig længere og længere over mod en politisk og ikke-faglig tilgang.

Havens spisekammer
Havens spisekammer

En inspirerende have- og køkkenkalender til dig, der elsker at bruge og dyrke din have og tilberede og nyde lækre og sunde retter - og som drømmer om at blive selvforsynende med frugt, grønt, æg og honning.

Jagtkalenderen 2022
Jagtkalenderen 2022

Jagtkalenderen indeholder de vigtigste datoer om vildtets vaner, jagttider, mærkedage, eksempler på jagtsproget, jagthunde og meget andet – med andre ord jægerens vigtigste redskab året rundt.

previous arrow
next arrow

Nyeste udgivelser

Kataloger

Indblik og EgoLibris udgiver en bred vifte af skøn- og faglitteratur

Fælles for vores udgivelser er kærlighed til det skrevne ord. Vi mener, at alle der skriver med hjertet og forstår at skrue en læseværdig roman sammen – eller at gøre os klogere på verden i en velskrevet fagbog – fortjener en udgivelse. Alle forfattere er lige, uanset om de er kendte eller ukendte, debutanter eller garvede.