HANDELSBETINGELSER

Bestilling
Du kan bestille bøger udgivet af Forlaget EgoLibris. Vi tager forbehold for udsolgte eller udgåede titler samt for prisstigninger og tastefejl.

Betaling
Du betale med Dankort eller Visa-Dankort. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse (SSL). NETS opkræver et transaktionsgebyr, når du betaler med Dankort eller Visa-Dankort. Dette gebyr betales af Forlaget EgoLibris.

Levering og leveringsomkostninger
Vi leverer kun i Danmark. Efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre. Alle varer sendes med Post Nord hurtigst muligt som brev. Hvis forsendelsen vejer mere end to kilo, sendes varerne som pakke. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme to til fire dage efter betaling.

Hvis du ønsker at annullere en afgivet ordre, kan du kontakte os på telefon 86 51 19 00 eller via info@egolibris.com.

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du to års reklamationsret på fysiske varer købt på www.forlagetindblik.dk. Toårsperioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte os på telefon 86 51 19 00 eller via info@egolibris.com inden rimelig tid efter, du har opdaget fejlen eller manglen.

Returnering af varer (fortrydelsesret)
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, du køber på www.forlagetindblik.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, du har varen i hænde. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved leveringen. Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter dit tilgodehavende på din konto.

Hvis emballagen eller varen er synligt beskadiget, når Post Danmark udleverer pakken, bør du nægte modtagelsen. Kontakt os med det samme, så sender vi en ny pakke og reklamerer hos Post Danmark. Hvis du modtager pakken, skal du selv reklamere hos Post Danmark ifølge deres forretningsbetingelser.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på www.forlagetindblik.dk skal du være indforstået med nærværende salgs- og leveringsbetingelser. Forlaget EgoLibris er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Vi kan ikke garantere, at www.forlagetindblik.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Forlaget EgoLibris kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.forlagetindblik.dk, så som problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke tidssvarende computere og programmer.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på www.forlagetindblik.dk om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

CVR-nummer
Forlaget EgoLibris: 39919494.