EgoLibris er et traditionelt forlag – og dog

Forlaget EgoLibris og vores imprint for fagbøger Forlaget Indblik udgiver en bred vifte af skøn- og faglitteratur. Fælles for alle vores udgivelser er kærlighed til det skrevne ord. Vi mener, at alle der skriver med hjertet og forstår at skrue en læseværdig roman sammen – eller gøre os klogere på verden i en velskrevet fagbog – fortjener en udgivelse. Dermed ikke sagt, at vi udgiver alt ukritisk, men vores udgangspunkt er, at alle forfattere er lige, uanset om de er kendte eller ukendte, debutanter eller garvede.

Hvorfor ”– og dog”?

Når vi skriver, at EgoLibris er et traditionelt forlag – og dog, er det fordi, alle udgivelser på EgoLibris er bøger til et stort og bredt publikum, men for at vi kan være forlag også for forfattere, der er debuterende eller ikke har ”kendisfaktor”, er vi nødt til at sikre at vores udgivelser er finansierede. Det er der mange måder, vi kan gøre på: I mange tilfælde søger vi sammen med forfatteren relevante fonde om støtte. Andre gange har forfatteren et stort netværk og kan via forudbestillinger sikre bogens finansiering. Der er også andre måder, vi sammen kan sikre at udgivelsen kan finansieres. Alternativt kan vi via vores anden forlagsprofil, medudgiverforlaget Skriveforlaget, også rumme udgivelser, hvor målgruppen ikke er så stor – eller hvor nye forfattere kan afprøve deres potentiale. Ved at tilbyde begge typer af udgivelser formår vi som ingen andre forlag i Danmark at rumme forfattere på alle planer og niveauer i deres forfatterskab – og udgive bøger af særdeles høj kvalitet med såvel store som mindre læserskarer. Læs i øvrigt meget mere om Skriveforlaget.

Et unikt community for forfattere

Foruden at udgive bøger er en af tankerne bag EgoLibris, at vi også skal huse et udviklingsmiljø for forfattere, der lige er gået i gang med at skrive – og som tørster efter sparring, skrivetips, råd fra andre forfattere og råd fra professionelle redaktører. Og vi vil også være et sted, hvor nye forfattere kan afprøve, om deres manuskript er godt nok, og hvor de kan finde ud af, hvad læserne synes – inden manuskriptet bliver til en trykt bog. Derfor har vi udviklet det unikke community for forfattere, Uniteandwrite.com, som blev lanceret i 2017 med en lang række af de faciliteter, nye forfattere efterspørger. Vi udvikler løbende nye spændende funktionaliteter på sitet, og der er allerede over 1400 brugere. Der er også plads til dig. Læs mere om Uniteandwrite.

Folkene bag

Christian Sand

Christian Sand

Projektleder, seniorredaktør
og grafisk designer

Eva Götzsche

Eva Götzche

Administrerende og kreativ direktør

Signe Borup

Signe Borup

Pr- og marketingansvarlig

Heidi Olesen

Heidi Wendelboe

Koordinator

Emil-Andersen-e1680266890200

Emil Andersen

Redaktør og PR-medarbejder

Forlaget EgoLibris

Tlf. +45 86 51 19 00
Mail: info@egolibris.com
CVR. nr. 39919494

 

Allerød

Allerødvej 30, 3450 Allerød

 

Skanderborg

Kongefolden 32, 8660 Skanderborg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev